http://linnalannuoret.fi/

Valikko
×
Logo Setlementtitalo

Psalm 84 afrikaans

Psalms (84/150)

84 1 Voor de koorleider. Op de wijs van De Gatitische. Van de Korachieten, een psalm. 2 Hoe lieflijk is uw woning, HEER van de hemelse machten. 3 84:3 Ps. 42:2-3 Van verlangen smacht mijn ziel naar de voorhoven van de HEER. Mijn hart en mijn lijf roepen om de levende God.

Psalms 84 : Bybel - Afrikaans Bible - Die Ou Testament

psalm 84 afrikaans
7 Terwyl hulle stap, kry hulle al hoe meer krag.+ Elkeen verskyn voor God in Sion. 8 O Jehovah, God van die leërmagte, hoor my gebed. Luister, o God van Jakob. (Sela) 9 Ons skild+ en ons God, kyk tog,*

Psalm 84 – Discover Books of The Bible

Van die kinders van Korag. n Psalm. 2 Hoe lieflik is # Ps. 43:3 u woninge, o Here van die leërskare! 3 # Ps. 42:2,3 My siel verlang, ja, smag na die voorhowe van die Here ; …

Psalms - Wikipedia

Psalms 84 Afrikaans 1933-1953 (AFR53) Hoe lieflik is u woninge! 1. Van die kinders van Korag. ’n Psalm. 2. Hoe lieflik is u woninge, o Here van die leërskare! 3. My siel verlang, ja, smag na die voorhowe van die Here; my hart en my vlees jubel uit tot die lewende God. 4.

Psalm 84 — Wagtoring – AANLYN BIBLIOTEEK

psalm 84 afrikaans
2 (84:3) My siel verlang, ja, smag na die voorhowe van die HERE; my hart en my vlees jubel uit tot die lewende God. 3 (84:4) Selfs vind die mossie ‘n huis en die swaweltjie ‘n nes vir haar, waar sy haar kleintjies neerlê, naamlik u altare, HERE van die leërskare, my Koning en my God! 4 (84:5) Welgeluksalig is hulle wat woon in u huis; hulle prys U

Psalms 84 (Afrikaans 1953) - New Christian Bible Study

psalm 84 afrikaans
Psalms (uit die Grieks: Psalmoi, Ψαλμοί; Hebreeus: Tehilim, תהילים) is n boek in die Hebreeuse Bybel (die Tanakh of die Ou Testament).Omdat die oorspronklike betekenis van die woord lied beteken, kan die woord psalm gebruik word om godsdienstige lied te beteken. Die boek Psalms is n versameling liedere wat oor n lang tydperk ontstaan het en gebruik is in die godsdiens van Israel.

Psalms Chapter 84 - Afrikaans Ou Vertaling(1953) | …

Hoe lief het ek u woning, Here Vir die koorleier: met musiek. Van die Koragiete. n Psalm. Hoe lief het ek u woning, Here, Almagtige! Ek versmag van verlange na die tempel van die Here;met alles wa

Kersliedjies in Afrikaans - Wikipedia

Psalm 84. Jirre, hoe lieflik is U se heilige hys, ek wil vi U nou net da gat prys. Ek wil self nou seintoe gaan en voor U se deer loop staan. Ek raak in my hart in bang, Jirre, vi hierie groot velang. Die kiewiet het nou hy se plek, die korhaan met hom skelterbek is by U se skerm sosse hondjietjie tys. Ek …

Videos of Psalm 84 Afrikaans

Psalms 84:11 - Want n dag in u voorhowe is beter as duisend; ek wil liewer by die drumpel staan in die huis van my God as om te woon in die tente van goddeloosheid. (translation: Afrikaanse Vertaling 1953)

Musiek - FAK

Onder aanvoorwerk en met die steun van Maties se Vriende van Afrikaans en die US se konservatorium en onder leiding van mnr. Johann Lochner van Matieland het hierdie projek ontwikkel en is dit uiteindelik voltooi. 373 . Psalm 84 374 . Psalm 126 375 . Psalm 130 376 . Psalm 134 377 . Psalm 138 378 . Psalm 146 379 . O grote Christus, eewge Lig

Psalm 84 Afrikaanse Psalm - video dailymotion

psalm 84 afrikaans
← Psalms (84/150) → 1. Vir die musiekleier; op die Gittiet. Van die kinders van Korag. n Psalm. 2. Hoe lieflik is u woninge, o HERE van die leërskare! 3. My siel verlang, ja, smag na die voorhowe van die HERE; my hart en my vlees jubel uit tot die lewende God. 4.

Psalm 84 | Vrye Gereformeerde Kerke in Suid Afrika

Read Psalms 84 in the Afrikaans 1953 translation 中文 čeština Deutsch Psalm The sound of musical instruments corresponds to affections of spiritual and celestial love. Here The Lord, in the simplest terms, is love itself expressed as wisdom itself. In philosophic …

PSALMS 84 | AFR83 Die Bybel | YouVersion

Hoofstuk 23 ‘n Psalm van Dawid. Die HERE is my herder; niks sal my ontbreek nie. 2 Hy laat my neerlê in groen weivelde; na waters waar rus is, lei Hy my heen. 3 Hy verkwik my siel; Hy lei my in die spore van geregtigheid, om sy Naam ontwil. 4 Al gaan ek ook in ‘n dal van doodskaduwee, ek sal geen onheil vrees nie; want U is met my: u stok en u staf dié vertroos my.

Psalms 23 : Bybel - Afrikaans Bible - Die Ou …

psalm 84 afrikaans
Psalms Chapter 84 - Afrikaans Ou Vertaling(1953) Afrikaans Ou Vertaling(1953) » Psalms » Chapter 84. 1 VIR die musiekleier; op die Gittiet. Van die kinders van Korag. ’n Psalm. [John Calvin]Psalm 84:8-11: Music [讚美之泉]秋雨之福

Psalmen 84 (NBV) - EO.nl/Bijbel

Psalm 84. 1. Hoe lieflik is u wonings, HEER der leërskare! Hoe begeer my siel en hunker van verlange om na Gods woning op te gaan en in u tempelpoort te staan met jubelende lofgesange. My hart en vlees, o God, roep luid tot U wat leef, verlangend uit. 2. Die mossie vind n huis, o HEER, die swaeltjies lê in nessies neer; en ek vind rus by u altare,