http://linnalannuoret.fi/

Valikko
×
Logo Setlementtitalo

Hoekom voel ek duislig

Alles wat jy moet weet oor bloeddruk - Huisgenoot
Verder voel ek nogsteeds heel normaal, al wat “anders” is, is as ek vinnig opstaan raak ek duislig. Ek het regtig nie gedink ek sal so normaal voel deur die vas nie. Die Heilige Gees is ook besig met my. Water vas dag 9 (25-Sep-2014) My liggaam voel weereens goed vandag, geen verandering.

AANHOUDENDE KOPSERE EN DUISLIGHEID. | Health24
Ref A: 548F5AAFC5DB45A89928311D29DB950F Ref B: HEL03EDGE0120 Ref C: 2021-01-18T19:55:34Z

Google Translate
Hi ek is n dame van 31 ek wil net gou uit vind vir die laaste 4 dae het ek die seerste pyn op die krop van my maag na die middel van my bors dit voel of iemand aanhoudend my met n vuis in die middel van die bors slaan. en voel op geblaas en naar, en voel of ek die hele dag eet en versadig is, ek was by n privaat kliniek gewees die suster het

Duiseligheid, Sinkopie (floute) en Vertigo - …
Verder voel ek nogsteeds heel normaal, al wat “anders” is, is as ek vinnig opstaan raak ek duislig. Ek het regtig nie gedink ek sal so normaal voel deur die vas nie. Die Heilige Gees is ook besig met my. Water vas dag 9 (25-Sep-2014) My liggaam voel weereens goed vandag, geen verandering.

Boererate.com: Mantelvliesbreuk - vol gevoel, …
Eks van balans af,ek kan nie staan nie want dit voel of my bene wil ingee onder my. Als lyk vir my snaaks. My vingerpunte is dood en ek kan skaars my arms optel. My tong voel of hy dik is en ek sukkel om te praat. Ek is kort asem. Dit voel dan ok die heletyd of ek net wil weg raak,amper soos by die toediening van narkose.

Diabetes en Ons: Diabetes: Wat is die simptome?
Ek wil graag weet wat dalk die oorsaak kan wees dat ek gereeld steek hoofpyne kry, lae rugpyn en buikpyn en voel somtyds duislig. Ek het eers die hoofpyne en duisligheid toegeskryf dat ek moet gaan vir oogtoetse, omdat ek weet my oe is bietjie swakkerig. Maar deesdae weet ek nie meer so mooi nie. Is al so vir twee weke. Reply Delete

Lewens Ervaring Archives - Bekeer
Hoë bloeddruk wys dikwels nie simptome nie. Dis een van die hoofoorsake van hartaanvalle, beroertes, nierversaking en voortydige dood.

Rhythm of love, life and rhyme: 2012
hoekom voel ek duislig Duiseligheid Duiseligheid is ‘n gevoel van lighoofdigheid of ‘n gevoel dat jy ligweg dryf en nie heeltemal seker is waar die grond onder jou voete is nie. Duiseligheid kan verskeie en verskillende oorsake hê, en moet ook onderskei word van vertigo. Dit kan voorkom wanneer ‘n mens: ontsteld is gewoond moet word aan ‘n nuwe… Read More »

Boererate.com: Hoofpyn
Googles free service instantly translates words, phrases, and web pages between English and over 100 other languages.