http://linnalannuoret.fi/

Valikko
×
Logo Setlementtitalo

Hoekom is jy lief vir afrikaans

Hoekom ek lief is vi - Afrikaans - Inglés Traducción …
API de traducción; Acerca de MyMemory; Iniciar sesión
Zenzile Life - "Jy kan meer wees! Daar is meer aan … hoekom is jy lief vir afrikaans
Hoekom is jy lief vir Afrikaans? Lewer kommentaar en onthou om #EkLiefMyTaal te gebruik om die kans te staan om te wen.
kykNET - Hoekom is jy lief vir Afrikaans? Lewer | Facebook
Listen to RSG 100 Van Die Grootste Afrikaanse Treffers by Various Artists on Apple Music. Stream songs including "Kyk Diep In My Oë", "N Man Soos My Pa" and more.
‎RSG 100 Van Die Grootste Afrikaanse Treffers by …
Ref A: 5271B0B0B85B4372BE700D4EB0D1E28C Ref B: HEL03EDGE0218 Ref C: 2021-01-18T19:59:56Z
My liefde vir die Afrikaanse taal - FAK
Hoekom is jy lief vir Afrikaans? “Ek was onlangs Bali toe en omdat ek nogal lyk soos ’n Asiër, is ek verwar met die plaaslike inwoners. Daar het ek die geleentheid gekry om ’n paar van hulle woorde te leer, soos ‘kanala’ wat ons slawe ook gebruik het. Dan is daar ook …
My taal is my lewe | LitNet
Poem Mooney (storieverteller en spreker van Karoo-Afrikaans) “Afrikaans is die taal wat op die ou einde van die dag almal gaan versoen. Ek is lief vir Afrikaans, want ek kan myself daarin verwoord. Afrikaans is ʼn taal waarin jy kan vloek, kan verkleineer. ʼn Mens kan nie so lekker vloek in Engels soos in Afrikaans
O moedertaal, soetste taal | Maroela Media
Anzil, hou van die idee van die colour-blind-beweging. Jys reg dat die meeste van ons Suid-Afrikaners goed met mekaar oor die weg kom. By die firma waar ek vryskutwerk doen, het ek nog nooit n rassevoorval gesien nie en die bruin, swart en wit joernaliste wat vir die plaaslike koerante werk en die tydskrifte, en die skoonmakers kom almal goed oor die weg - probeer mekaar se tale praat, of
Het jy geweet: Afrikaans is die enigste taal ter …
Die ouens wat lief is vir sulke maniere van aksies, sal sê ek is ‘n draadsitter, wat ek beslis nie is nie. Ek weet presies waar ek staan, waarin ek glo, daar is net verskillende maniere van doen. So lief soos ek vir my taal is, besef ek dat Afrikaans maar een van 11 tale in ons land is, en seker nie die taal wat deur die meeste mense gepraat
Ek is lief vir Afrikaans – toortsie.com hoekom is jy lief vir afrikaans
Zenzile is n Zoeloe / Xhosa naam wat beteken dat jy verantwoordelik is vir wie jy word. Dit kan natuurlik op n negatiewe of positiewe manier gesien word, maar ons kies om te fokus op die positiewe. Ons bied jou dus vaardighede om jou lewe positief te kan verbeter.
Videos of Hoekom is jy lief vir Afrikaans hoekom is jy lief vir afrikaans
Die gesegde lui immers as jy nie weet waar jy vandaan kom nie, sal jy ook nie weet waarheen jy op pad is nie. Gaan na Afrikaans.com vir nog interessante feite oor die taal ten opsigte van ekonomiese waarde, moedertaalonderrig en kulturele outentiekheid en vertel ons wat maak Afrikaans vir