http://linnalannuoret.fi/

Valikko
×
Logo Setlementtitalo

Hoekom ek here

Videos of Hoekom ek Here

Ek het haar nie so goed geken nie, maar wel haar afgetrede ouers. Ek het ‘n gedig geskryf wat hulle in die kerk gelees het en haar gryse ou moeder het my styf gedruk en gehuil van die pyn. Elza die Here kyk mooi na julle en mag dit vir julle net goed gaan! xxxxxxxx

Hoekom Here?? - BibleForums Christian Message …

Geloof sê: ek vertrou die Here. Al kan ek nie die antwoord presies gee nie, al het ek nie daardie oplossing nie en ek het nie n plan nie. Dis wat Job se woorde is: “Ek aanvaar die Here wat gegee het. Hy het die mag om te gee. Hy het ook die mag om te neem”. …

Hoekom?? - BibleForums Christian Message Board

Hoekom dominee kry ek so swaar? Ek lewe dan mooi – bring my kant. Hoekom word ek so diep ingestamp? Teodisee – Hoe moet ek die antwoorde gee? Ek self wil ook maar vra en voosgestamp by die Here

Hoekom Here? - LitNet Blogs hoekom ek here

Ek het opgehou hoekom, ek dink ek maak net myself moet en die Here lag vir my in Sy mou, want Hy weet Sy daaroms kom op hulle eie tyd en dan gaan ek weer verstom staan en maar net Dankie sê

God is steeds daar in donker dae hoekom ek here

Ref A: D4DBC14197C9423FA1E48E8739FBEA99 Ref B: HEL03EDGE0119 Ref C: 2021-01-18T20:09:47Z

Hoekom laat God toe dat slegte dinge met goeie … hoekom ek here

Hierdie blog is my denkwyses, my waarheid wat ek voel om met die wêreld te deel. Dis vir my genesend. Dis vir my tot my eie insig. Ek hoop dit beteken vir iemand daar buite iets.

Hoekom is ek hier – Francois is Ek

Maar dan—en dít is wat min mense sien—gaan ek huis toe en huil ek in my kamer.” —Kellie. “Wanneer ek terneergedruk voel, sonder ek my af. As ek êrens heen genooi word, dink ek aan ’n verskoning om nie te gaan nie. Ek kan my gevoelens maklik vir my gesin wegsteek. Hulle dink daar is …

hoekom? - HEUNING

"Sonder iets het ek in die wêreld gekom en sonder iets gaan ek daaruit. Die Here het gegee en die Here het geneem. Prys die Naam van die Here." (Job 1:21). Job het nie verstaan hoekom God hierdie dinge toelaat nie, maar hy het geweet dat God goed is en sy vertroue op die Here het nooit gewankel nie. Dit is ook wat ons moet doen.

Kommentaar op: Hoekom Here? hoekom ek here

Hoekom ek, Here? Maar het jy al ooit die vraag anders gevra: hoekom nié ek nie, Here? Nou lyk dit my daar kan gevalle wees waar hoekom ’n vervaldatum het. As ’n kind van 10 skielik onverklaarbaar tot sterwe kom, is daar ’n reuse hoekom. As iemand van 80 skielik tot sterwe kom, maak hoekom